Стара рецепта за суджук

Стара рецепта за суджук


Вкус от отминали години. Вкусна, лесна и оригинална рецепта за суджук

Помните ли вкуса на старите колбаси? Намирате ли същия по магазините днес и изпитвате ли същата наслада?

А знаете ли как се прави оптимизация? Ние знаем. СЕО оптимизация се прави с търпение, упорит труд, здрави нерви и приличен ресурс. 

 

Натъпкани с кимион, бахар и всякакви други силни подправки, с цел да позаличат някоя друга странна миризма, колбасите в днешно време не само не ми доставят удоволствие, ами бяха напът почти да ме откажат да ям месо. Изключително рядко някоя луканка или суджук почти се доближаваха до онзи спомен за вкуса на истинските колбаси. Единствено посещенията при родителите ми зимно време, успяваха да ми припомнят онзи вкус от детсвото. Баща ми е голям кулинар и все още прави суджуци, пастърма и филета зимно време.

Оптимизация на сайт предлагат много фирми. Защо обаче да изберете нас. Защото ние оптимизираме вече 4 години много сайтове. Правим го с желание и на прилична цена. Започнахме с оптимзация чисто любителски, но с годините се доказахме като успешни в този бранш. И не на последно място, оптимизация правим не само на сайтове но и на електронни магазини.

Един ден просто реших, че искам да ям по-истински неща и се започна. Първо направих едно експериментално сладко на печката в кухнята. Малко, но от сърце. Получи се много добре. Продължих с лютеница, по рецепта която сам си измислих. Наблюдавайки едросмлените лютеници по магазините, установих кои ми харесват повече, изследвах със зоркото си око какво има в тях, замислих се кои продукти харесвам повече и... стана. Тази година дори имам поръчка от майка ми, което за мен си е лично признание. 

Smartcode LTD е фирма, която трайно се настани на пазара с услуги за оптимизация на сайтове. Ние започнахме да се занимаваме със СЕО преди 4 години и подкрепени от първите ни успешни проекти, увеличихме дейността си оптимизирайки сайтовете на много наши клиенти.

И така дойде ред на суджуците. За рожденния ми ден, приятели ме попитаха какво иска и аз пожелах машинка за мелене на месо с приставки за пълнене на черва. Получих я след ангажимент от моя страна да ги зарадвам с нещо вкусно скоро. Обадих се на баща ми, взех рецептата и... 1 месец след това спомените ми ме връщаха с вска хапка в детството. А ето и рецептата.

оптимизация предлагаме всякаква. оптимизираме сайтове, електронни магазини, млади девойки. Оптимизация правим и в дома. Срещу прилично заплащане ще оптимизираме съдържанието на бутилките ви алкохол, както и това в хладилника като ще го редуцираме съобразно текущата икономическа обстановка. Не се плашете да поверите оптимизция на каквото пожелаете в наши ръце.

6 кг. телешко месо / аз избрах да е по-шарено/

4 кг. свинско месо /също шарено/

220 гр. сол

4 супени лъжици захар

50 гр чер пипер

2 пълни шепи чубрица

Смилате каймата на едрата решетка. Хубаво омесвате всичко в един леген. Оставяте да престои едно денонощие и след това пълните каймата в червата. Аз лично ги правя суджуците прави като сушеници, защото ми е по-лесно да ги режа после. 

И не забравяте, че суджуците трябва през ден два да се мачкат с точилка или бирено шише. 

А ако търсите фирма за оптимизация, обърнете се към нас. Ние сме правили СЕО на десетки фирми и продължаваме да го правим, като доказахме че знаем как се прави и го можем. Заповядайте при нас да ви изготвим правилна стратегия за оптимизация на вашия сайт.

 

Начало    Оптимизация    Web-design    Поддръжка    Цени и услуги    СЕО    Безплатно    Разкази    Рецепти    Контакти

 
 Стари, но посещавани ;)


Oптимизиране на работния процес

Продължаваме с полезните идеи за оптимизация на различни дейности в живота ни. В тази статия може да прочетете идеи за оптимизиране на работния процес.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 3-та

Трикове за готвене риба. Продължаване с пълна сила да Ви показваме някой трикове, как да оптимизирате домакинската работа, готвенето, и всякакви други не много приятни дейности.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 2-ра

Ето и следващата порция трикове и чалъми за оптимизране на процесите в домакниската работа. Тя винаги е неприятна, но ако приложите малко фантазия бързо можете да облекчите много от неприятните дейности.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 1-ва

След като се занимаваме с оптимзация, защо да не Ви предложим и няколко хитрини и трикове за оптимизиране на домакинската работа. С правилното оптимизиране на пространството и процесите, домакинската работа може да бъде дори приятна. Разбили мсе го на няколко части, за да бъде по-лесно за запомняне ;)


Колко струва оптимизацията на сайт?

Един от въпросите, които всички клиенти ни задават е, колко ще струва оптимзацията на сайта им. И всъщност е съвсем нормално това да ги интерисува. Но те не винаги са наясно какво точно влиза в цената която чуват и какво представляват услугите които са им изброени.


ОПТИМИЗАЦИЯ - задължителна добавка в маркетинга

Оптимизация на сайт е сравнително нова услуга, породена от това, че вече в интернет много фирми имат страници и целта, на фирмата чрез оптимизация е да се показва на едно от първите места при търсене в различни търсачки. Всички ние използваме по различни поводи така наречените „търсачки” и резултатите, които получаваме аранжрани по номера са плод на тази оптимизация.


ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТ – как да я направим

Оптимизацията на сайт, или така нареченото SEO, е процес, който е постоянен и не свършва с еднократни действия. Той се извършва перманентно и изисква доста време и ресурс, както и добри познания и сравнително здрави нерви. Реални резултати за оптимизирането на един сайт можете да очаквате около 3-тия месец от започването на вашата оптимизация на сайта. Първоначално се прави щателна проверка на кода на сайта и се изчиства от грешки. Регистрира се в различни инсгтрументи на гугъл и други търсачки, чрез които да се индексира и да се следи развитието му. Започва се изграждането на връзки сочещи към него, както от сайтове с висок рейтинг, така и от социални мрежи. Ежедневно се публикуват статии свързани със съайта в качествени блогове.


Има ли нужда сайтът Ви от оптимзация

Когато преди години е измислена и създадена интренет мрежата едва дали са очаквали, че тя ще стане основно средство за комуникация и получаване на всякаква информация, както и обмен на данни. Днес почти всеки 2 или 3 ти човек има персонален компютър, лаптоп или таблет, от които може да се свърже и да бъде част от интернет пространството. Едно от най-честото използване на мрежата е за търсене на информация. Фразата „Чичо ГУГЪЛ” знае всичко е позната даже и на децата. Една дума в полето на търсенето и пред нас се зареждат десетки и стотици страници, от които можем да получим исканата информация. Винаги ми е било интересно по каква логика се подреждат страниците. И още преди време ми обясниха, че за да се появява страницата на едно от по-предните места и да има по-голям шанс да бъде разгледана от някого тя се нуждае от оптимизация.


Оптимизацията – път към успеха

Оптимизация на сайт е нова услуга, която се предлага от доста фирми. При нея се гарантира излизане на фирмата на едни от първите страници при резултатите от търсене в различните търсачки. Особено важно за фирмите е, когато предлагат продуктите и услугите си в интернет да определят ключови думи, по които да се намират най-лесно. Все още един от старите и изпитани начини човек да получи информация, когато търси нещо е да търси в някоя търсачка. Може би най-използваната такава за сега си остава гугъл. Всеки от нас поне по веднъж на ден влиза да търси нещо – я някой продукт, я някой адрес на фирма или каквото и да ни е нужно. И резултатите, които виждаме на първите места, най-често са плод на оптимизация.


ОПТИМИЗАЦИЯ – НОВАТА ЛУДОСТ В ИНТЕРНЕТ - МАЛКО ИСТОРИЯ ЗА ТОВА ОТ КЪДЕ СЕ ПОЯВИ

Да направиш оптимизация на сайт вече е не просто желателно, а задължително, ако искаш този сайт да работи за теб. Често пъти обаче, хората не са наясно, какво точно е оптимизация и защо им е. Защо това е услуга която се извършва постоянно и защото не може да се направи еднократна оптимизация на даден сайт и повече да не се занимаваш с него.


НА ПЪРВА СТРАНИЦА В ГУГЪЛ?

Как да бъдете на първа страница в гугъл и защо? Какво да очаквате и кога?


Оптимизация на сайт byzza.eu

Предстои оптимизиране на този електронен магазин за санитария и страхотни продукти и аксесоари за баня.


Първият ни сайт на Холандски

SmartCode с гордост Ви представя първият си сайт на холандски.


НОВИНИТЕ ни във Фейсбук

Добавихме един бутон за файсбук, за ваше улеснение


SmartCode - Белгия, Холандия и Люксембург да ни очакват

С добрата работа идват и добрите резултати. И добрите клиенти. А ние нападаме първите места на гугъл в Белгия, Холандия и Люксембург


НАЧАЛО НА ОПТИМИЗАЦИЯТА НА ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН НА ФИРМА ЕМ.ПЕ.ЕЛЕКТРОНИКС ЕООД

Електронен магазин за електронни компоненти и резервни части, дистанционни и какви ли не джунджурии


Съвместен проект за оптимзиация на www.народни-танци.com

Стартираме съвместен проект за създаване на интернет сайт за фолклорни забавления, заедно с 92-ро СОУ Димитър Талев, детски ансамбъл за народни танци "Витошанче" и клуб за нардни танци "За пояс"


www.bogdanoff.eu - нов сайт

Личен сайт на Цветелин Богданов - започваме да го майсторим


ТЕСТВАНЕ НА НОВ ТЕКСТОВ РЕДАКТОР

Благодарение на Теодор Кудушчиев, който беше така любезен да ни спести ровене и четене, сега тестваме нов текстов редактор - по-удобен и с повече бутончета.


ПРОМОЦИЯ - от 16 юли 2012 г. - ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТ САМО ЗА 75 лв. НА МЕСЕЦ

От 16 юли 2012 г. SmartCode стартира промоционална програма за оптимизиране на сайтове на цена от 75 лв. на месец.


 

Copyright 2012-2014 SmartCode - Всички права запазени

 

 BGtop

  Check PageRank