Безплатен сайт от SmartCode - приключен проект

Безплатен сайт от SmartCode - приключен проект


Подаряваме безплатни сайтове на мераклии

И преди да започнете да се чудите каква е уловката, ще ви кажем... на сайтът ви отдолу, ще пише че ние сме го правили, което ще е реклама за нас. 

Какво получавате - безплатна инсталация, и настройка на сайт, по готов шаблон, който Вие си избирате, или ни посочете сайт който вече Ви е харесал.

През годините са ни търсили много хора и малки фирми, които искат да стартират собсвен сайт, елегантен и непретенциозен, но не знаят как и нямат ресур за по-сериозен сайт. Често те дори не са наясно какво точно представлява един сайт, но имат желание да присъстват по по уникален начин в интернет. 

Ние от Смарткод разбираме, че във времената на икономическа криза, не всеки може да отдели достатъчен ресур за изработка на уникален сайт, за неговата оптимизация и поддръжка, но има много хора които са готови да отделят част от времето си за неговата поддръжка, стига някой да им помогне малко.

Затова подехме инициатива, да подпомогнем такива хора като си сътрудничим взаимно.

В днешно време вече има доста готови и удобни за изпозлване системи за управление на съдържанието, с безброй готови и красиви теми, които лесно можем да попреправим, за да се напаснат към представата Ви за вашия сайт. Това и Ви предлагаме. Инсталираме Ви готова система / включително и такава, която ние сме си разработили/ избирате си сайт който ви харесва и от след това заедно започваме да публикуваме информацията. След като се почуствате уверени, че се справяте сами, Ви оставяме изцяло да си го управлявате. Така ние отделяме малко време и ресур за вас а Вие получавате сайт. ТОва което ние печелим е малко рекламно каре в най-долната част на сайта.

Разбира се, ако желаете уникално име от рода на www.imeto_na_moia_sait.com ще трябва да си го закупите. Има много фирми които предлагат домейни на цени от 15 лв и повече и ако не можете да се ориентирате, ние ще ви насочим и ще ви помогнем. Смарткод не се занимава директно с продажбата и регистрацията на домейни. Другото нещо, което трябва да заплатите, ако нямате и желаете да ползват от нас, това е хостинг, или мястото, където физически се стопанисва сайтът. Ако желаете, можем да ви дадем безплатен съвет и как да направите това на домашният си компютър или този в офиса, като това няма да Ви струва нищо.

И така, да обобщим:

  • Ние предлагаме безплатно да ви направим сайт с готова система за управление и по готов шаблон, при условие че се ангажирате да го поддържате и да напишете текстовете за него. Изрично предупреждаваме, че държим текстовете да бъдат авторски, а не изцяло копирани от интернет.
  • Ще Ви дадем начални съвет за оптимизация на сайт
  • Ще Ви помогнем, ако желаете да го инсталирате на ваш компютър
  • Ние ще използваме най-долната част от сайта, за да рекламираме

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ПРОМОЦИЯТА ЗА БЕЗПЛАТЕН САЙТ ПРИКЛЮЧИ. ОЧАКВАЙТЕ СКОРО НОВИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ.

 

Начало    Оптимизация    Web-design    Поддръжка    Цени и услуги    СЕО    Безплатно    Разкази    Рецепти    Контакти

 
 Стари, но посещавани ;)


Oптимизиране на работния процес

Продължаваме с полезните идеи за оптимизация на различни дейности в живота ни. В тази статия може да прочетете идеи за оптимизиране на работния процес.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 3-та

Трикове за готвене риба. Продължаване с пълна сила да Ви показваме някой трикове, как да оптимизирате домакинската работа, готвенето, и всякакви други не много приятни дейности.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 2-ра

Ето и следващата порция трикове и чалъми за оптимизране на процесите в домакниската работа. Тя винаги е неприятна, но ако приложите малко фантазия бързо можете да облекчите много от неприятните дейности.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 1-ва

След като се занимаваме с оптимзация, защо да не Ви предложим и няколко хитрини и трикове за оптимизиране на домакинската работа. С правилното оптимизиране на пространството и процесите, домакинската работа може да бъде дори приятна. Разбили мсе го на няколко части, за да бъде по-лесно за запомняне ;)


Колко струва оптимизацията на сайт?

Един от въпросите, които всички клиенти ни задават е, колко ще струва оптимзацията на сайта им. И всъщност е съвсем нормално това да ги интерисува. Но те не винаги са наясно какво точно влиза в цената която чуват и какво представляват услугите които са им изброени.


ОПТИМИЗАЦИЯ - задължителна добавка в маркетинга

Оптимизация на сайт е сравнително нова услуга, породена от това, че вече в интернет много фирми имат страници и целта, на фирмата чрез оптимизация е да се показва на едно от първите места при търсене в различни търсачки. Всички ние използваме по различни поводи така наречените „търсачки” и резултатите, които получаваме аранжрани по номера са плод на тази оптимизация.


ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТ – как да я направим

Оптимизацията на сайт, или така нареченото SEO, е процес, който е постоянен и не свършва с еднократни действия. Той се извършва перманентно и изисква доста време и ресурс, както и добри познания и сравнително здрави нерви. Реални резултати за оптимизирането на един сайт можете да очаквате около 3-тия месец от започването на вашата оптимизация на сайта. Първоначално се прави щателна проверка на кода на сайта и се изчиства от грешки. Регистрира се в различни инсгтрументи на гугъл и други търсачки, чрез които да се индексира и да се следи развитието му. Започва се изграждането на връзки сочещи към него, както от сайтове с висок рейтинг, така и от социални мрежи. Ежедневно се публикуват статии свързани със съайта в качествени блогове.


Има ли нужда сайтът Ви от оптимзация

Когато преди години е измислена и създадена интренет мрежата едва дали са очаквали, че тя ще стане основно средство за комуникация и получаване на всякаква информация, както и обмен на данни. Днес почти всеки 2 или 3 ти човек има персонален компютър, лаптоп или таблет, от които може да се свърже и да бъде част от интернет пространството. Едно от най-честото използване на мрежата е за търсене на информация. Фразата „Чичо ГУГЪЛ” знае всичко е позната даже и на децата. Една дума в полето на търсенето и пред нас се зареждат десетки и стотици страници, от които можем да получим исканата информация. Винаги ми е било интересно по каква логика се подреждат страниците. И още преди време ми обясниха, че за да се появява страницата на едно от по-предните места и да има по-голям шанс да бъде разгледана от някого тя се нуждае от оптимизация.


Оптимизацията – път към успеха

Оптимизация на сайт е нова услуга, която се предлага от доста фирми. При нея се гарантира излизане на фирмата на едни от първите страници при резултатите от търсене в различните търсачки. Особено важно за фирмите е, когато предлагат продуктите и услугите си в интернет да определят ключови думи, по които да се намират най-лесно. Все още един от старите и изпитани начини човек да получи информация, когато търси нещо е да търси в някоя търсачка. Може би най-използваната такава за сега си остава гугъл. Всеки от нас поне по веднъж на ден влиза да търси нещо – я някой продукт, я някой адрес на фирма или каквото и да ни е нужно. И резултатите, които виждаме на първите места, най-често са плод на оптимизация.


ОПТИМИЗАЦИЯ – НОВАТА ЛУДОСТ В ИНТЕРНЕТ - МАЛКО ИСТОРИЯ ЗА ТОВА ОТ КЪДЕ СЕ ПОЯВИ

Да направиш оптимизация на сайт вече е не просто желателно, а задължително, ако искаш този сайт да работи за теб. Често пъти обаче, хората не са наясно, какво точно е оптимизация и защо им е. Защо това е услуга която се извършва постоянно и защото не може да се направи еднократна оптимизация на даден сайт и повече да не се занимаваш с него.


НА ПЪРВА СТРАНИЦА В ГУГЪЛ?

Как да бъдете на първа страница в гугъл и защо? Какво да очаквате и кога?


Оптимизация на сайт byzza.eu

Предстои оптимизиране на този електронен магазин за санитария и страхотни продукти и аксесоари за баня.


Първият ни сайт на Холандски

SmartCode с гордост Ви представя първият си сайт на холандски.


НОВИНИТЕ ни във Фейсбук

Добавихме един бутон за файсбук, за ваше улеснение


SmartCode - Белгия, Холандия и Люксембург да ни очакват

С добрата работа идват и добрите резултати. И добрите клиенти. А ние нападаме първите места на гугъл в Белгия, Холандия и Люксембург


НАЧАЛО НА ОПТИМИЗАЦИЯТА НА ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН НА ФИРМА ЕМ.ПЕ.ЕЛЕКТРОНИКС ЕООД

Електронен магазин за електронни компоненти и резервни части, дистанционни и какви ли не джунджурии


Съвместен проект за оптимзиация на www.народни-танци.com

Стартираме съвместен проект за създаване на интернет сайт за фолклорни забавления, заедно с 92-ро СОУ Димитър Талев, детски ансамбъл за народни танци "Витошанче" и клуб за нардни танци "За пояс"


www.bogdanoff.eu - нов сайт

Личен сайт на Цветелин Богданов - започваме да го майсторим


ТЕСТВАНЕ НА НОВ ТЕКСТОВ РЕДАКТОР

Благодарение на Теодор Кудушчиев, който беше така любезен да ни спести ровене и четене, сега тестваме нов текстов редактор - по-удобен и с повече бутончета.


ПРОМОЦИЯ - от 16 юли 2012 г. - ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТ САМО ЗА 75 лв. НА МЕСЕЦ

От 16 юли 2012 г. SmartCode стартира промоционална програма за оптимизиране на сайтове на цена от 75 лв. на месец.


 

Copyright 2012-2014 SmartCode - Всички права запазени

 

 BGtop

  Check PageRank