КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩ ПОДАРЪК

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩ ПОДАРЪК

подаръци        Всеки иска да получава подаръци за празника си и се надява те да му харесат. Много е неприятно да получиш нещо, което не е по вкуса ти или пък не ти е необходимо. Затова, когато човек избира подаръци за някого да бъде много внимателен и да се съобразява с вкуса и желанията на този, за когото са предназначени те.

        Много добър вариант е, ако познавате добре човека за когото избирате. Така има по-голям шанс да знаете от какво точно се нуждае той, както и какви са вкусовете му. Факт е, че всеки избира и спрямо собствения си вкус, или пък визията, която си представя за отсрещния човек, но все пак подаръкът трябва да кореспондира с празнуващия, а не с вас.

        Какви подаръци е удачно да се купуват и какви е по-добре да не правим, ако не познаваме добре човека, за когото са предназначени. Има и различни поводи, с които също е хубаво да се съобразим, например: рождени дни, юбилеи, завършване на средно образование, именни дни, годежи, сватби, кръщене и т.н.

        Трябва да отбележим, че при всеки повод е хубаво да се подаряват и букети, като те са съобразени за това дали са за мъже или за жени, защото постройката на букета е различна, както и цветята, които се използват. Най-добре е да се посъветвате с хората, които продават цветя, защото те са наясно какъв вид букет е подходящ за Вашия случай.

        При рождени дни: тук трябва да се съобразим с възрастта на човека, както дали е мъж или жена, с неговото положение в обществото и до колко близък е той с нас.         Подходящи подаръци за мъже са чанти, портфейли (да не забравите, че портфейл никога не се подарява празен), колани (по-официални, кожени), все по-често се практикува да се подаряват ваучери на определена стойност и човек сам да отиде и да си избере нещо, което ще му хареса, ако човекът има някакво хоби може да подарим нещо свързано с него. Ако знаете, че обича да пие определен вид напитки, можете да изберете такава или близка до нея. Хубави подаръци са и чашите за различните видове питиета. Ако решите да подарявате дрехи, то е много важно да се съобразите с размера на човека, както и какви цветове и материи предпочита да носи, защото в противен случай гарантирано Вашият подарък няма да бъде оценен по достойнство. Трябва да внимавате и с подаръци от типа на картини и икони. Помислете дали човекът ще оцени такъв вид подарък. 

        Избягвайте да купувате парфюми, бельо, обувки, чорапи, хавлии и разни по-интимни неща, защото вкусът на хората за парфюмите е много специфичен, а и това са подаръци, които се подаряват от много близки хора. Може да се получи грешно послание и да изпаднете в конфузно положение.

        При жените като че ли има по-голям избор за подаръци, но и тук има ограничения. Чантите и портфейлите за жени също са добър вариант, но с коланите трябва да се внимава повече, тъй като жените имат много различни вкусове, а и много от тях не носят колани като аксесоар съм облеклото си.

        Ако подарявате бижута е добре да се съобразите с вида на метала – дали дамата предпочита жълт или бял, дали обича камъни и какви. Добре е да се съобразите и с формата на лицето за обеците, с фигурата на жената за колие, както и с дължината на пръстите за пръстен. По-едрите бижута са за по-едри дами. При ниски и слаби жени те могат да стоят смешно.

        Удачни подаръци за жени са и шаловете. Все повече дами ги използват като аксесоар към дрехите си, така че тук може да се развихрите, стига да се съобразявате с цветовите предпочитания на жената, за която е предназначен подаръкът.

Ако Ви харесват нашите истории, посетете сайта на една от фирмите, които ни помагат - онлайн магазин за таблети


 

Начало    Оптимизация    Web-design    Поддръжка    Цени и услуги    СЕО    Безплатно    Разкази    Рецепти    Контакти

 
 Стари, но посещавани ;)


Oптимизиране на работния процес

Продължаваме с полезните идеи за оптимизация на различни дейности в живота ни. В тази статия може да прочетете идеи за оптимизиране на работния процес.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 3-та

Трикове за готвене риба. Продължаване с пълна сила да Ви показваме някой трикове, как да оптимизирате домакинската работа, готвенето, и всякакви други не много приятни дейности.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 2-ра

Ето и следващата порция трикове и чалъми за оптимизране на процесите в домакниската работа. Тя винаги е неприятна, но ако приложите малко фантазия бързо можете да облекчите много от неприятните дейности.


Трикове за оптимизация на домакинската работа - част 1-ва

След като се занимаваме с оптимзация, защо да не Ви предложим и няколко хитрини и трикове за оптимизиране на домакинската работа. С правилното оптимизиране на пространството и процесите, домакинската работа може да бъде дори приятна. Разбили мсе го на няколко части, за да бъде по-лесно за запомняне ;)


Колко струва оптимизацията на сайт?

Един от въпросите, които всички клиенти ни задават е, колко ще струва оптимзацията на сайта им. И всъщност е съвсем нормално това да ги интерисува. Но те не винаги са наясно какво точно влиза в цената която чуват и какво представляват услугите които са им изброени.


ОПТИМИЗАЦИЯ - задължителна добавка в маркетинга

Оптимизация на сайт е сравнително нова услуга, породена от това, че вече в интернет много фирми имат страници и целта, на фирмата чрез оптимизация е да се показва на едно от първите места при търсене в различни търсачки. Всички ние използваме по различни поводи така наречените „търсачки” и резултатите, които получаваме аранжрани по номера са плод на тази оптимизация.


ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТ – как да я направим

Оптимизацията на сайт, или така нареченото SEO, е процес, който е постоянен и не свършва с еднократни действия. Той се извършва перманентно и изисква доста време и ресурс, както и добри познания и сравнително здрави нерви. Реални резултати за оптимизирането на един сайт можете да очаквате около 3-тия месец от започването на вашата оптимизация на сайта. Първоначално се прави щателна проверка на кода на сайта и се изчиства от грешки. Регистрира се в различни инсгтрументи на гугъл и други търсачки, чрез които да се индексира и да се следи развитието му. Започва се изграждането на връзки сочещи към него, както от сайтове с висок рейтинг, така и от социални мрежи. Ежедневно се публикуват статии свързани със съайта в качествени блогове.


Има ли нужда сайтът Ви от оптимзация

Когато преди години е измислена и създадена интренет мрежата едва дали са очаквали, че тя ще стане основно средство за комуникация и получаване на всякаква информация, както и обмен на данни. Днес почти всеки 2 или 3 ти човек има персонален компютър, лаптоп или таблет, от които може да се свърже и да бъде част от интернет пространството. Едно от най-честото използване на мрежата е за търсене на информация. Фразата „Чичо ГУГЪЛ” знае всичко е позната даже и на децата. Една дума в полето на търсенето и пред нас се зареждат десетки и стотици страници, от които можем да получим исканата информация. Винаги ми е било интересно по каква логика се подреждат страниците. И още преди време ми обясниха, че за да се появява страницата на едно от по-предните места и да има по-голям шанс да бъде разгледана от някого тя се нуждае от оптимизация.


Оптимизацията – път към успеха

Оптимизация на сайт е нова услуга, която се предлага от доста фирми. При нея се гарантира излизане на фирмата на едни от първите страници при резултатите от търсене в различните търсачки. Особено важно за фирмите е, когато предлагат продуктите и услугите си в интернет да определят ключови думи, по които да се намират най-лесно. Все още един от старите и изпитани начини човек да получи информация, когато търси нещо е да търси в някоя търсачка. Може би най-използваната такава за сега си остава гугъл. Всеки от нас поне по веднъж на ден влиза да търси нещо – я някой продукт, я някой адрес на фирма или каквото и да ни е нужно. И резултатите, които виждаме на първите места, най-често са плод на оптимизация.


ОПТИМИЗАЦИЯ – НОВАТА ЛУДОСТ В ИНТЕРНЕТ - МАЛКО ИСТОРИЯ ЗА ТОВА ОТ КЪДЕ СЕ ПОЯВИ

Да направиш оптимизация на сайт вече е не просто желателно, а задължително, ако искаш този сайт да работи за теб. Често пъти обаче, хората не са наясно, какво точно е оптимизация и защо им е. Защо това е услуга която се извършва постоянно и защото не може да се направи еднократна оптимизация на даден сайт и повече да не се занимаваш с него.


НА ПЪРВА СТРАНИЦА В ГУГЪЛ?

Как да бъдете на първа страница в гугъл и защо? Какво да очаквате и кога?


Оптимизация на сайт byzza.eu

Предстои оптимизиране на този електронен магазин за санитария и страхотни продукти и аксесоари за баня.


Първият ни сайт на Холандски

SmartCode с гордост Ви представя първият си сайт на холандски.


НОВИНИТЕ ни във Фейсбук

Добавихме един бутон за файсбук, за ваше улеснение


SmartCode - Белгия, Холандия и Люксембург да ни очакват

С добрата работа идват и добрите резултати. И добрите клиенти. А ние нападаме първите места на гугъл в Белгия, Холандия и Люксембург


НАЧАЛО НА ОПТИМИЗАЦИЯТА НА ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН НА ФИРМА ЕМ.ПЕ.ЕЛЕКТРОНИКС ЕООД

Електронен магазин за електронни компоненти и резервни части, дистанционни и какви ли не джунджурии


Съвместен проект за оптимзиация на www.народни-танци.com

Стартираме съвместен проект за създаване на интернет сайт за фолклорни забавления, заедно с 92-ро СОУ Димитър Талев, детски ансамбъл за народни танци "Витошанче" и клуб за нардни танци "За пояс"


www.bogdanoff.eu - нов сайт

Личен сайт на Цветелин Богданов - започваме да го майсторим


ТЕСТВАНЕ НА НОВ ТЕКСТОВ РЕДАКТОР

Благодарение на Теодор Кудушчиев, който беше така любезен да ни спести ровене и четене, сега тестваме нов текстов редактор - по-удобен и с повече бутончета.


ПРОМОЦИЯ - от 16 юли 2012 г. - ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТ САМО ЗА 75 лв. НА МЕСЕЦ

От 16 юли 2012 г. SmartCode стартира промоционална програма за оптимизиране на сайтове на цена от 75 лв. на месец.


 

Copyright 2012-2014 SmartCode - Всички права запазени

 

 BGtop

  Check PageRank